Wij zijn Outline

 
_Main.gif
 
 

Die knappe jongen links is Chris. Chris zit al een tijdje in de creatieve wereld. Hij heeft gewerkt met merken als Mountain Dew, Pepsi en T-Mobile (een paar waar we nog steeds mee werken). Nu zit hij bij Outline en maakt hij animaties voor nog meer toffe mensen en merken over de hele wereld.

 

Ik, Camiel, zit rechts. Gelijk nadat ik was afgestudeerd ben ik gestart met Outline, ik ben constant bezig met het verbeteren van mijn vaardigheden en het laten groeien van de studio. Animatie en design zit in  mijn bloed. Ik heb samengewerkt met een aantal kleine bedrijven en start-ups, zij gaven mij de vrijheid om elk project mij eigen te maken.

 

We hebben elkaar leren kennen in ons tweede studie jaar van het Grafish Lyceum Rotterdam. Samen hebben we onze stage afgerond en hebben wij elkaar beloofd dat we een animatie studio zouden beginnen. Nu zijn we hier, om die belofte door te zetten.

 

Als je meer wilt weten of gewoon ons wilt leren kennen, zijn wij altijd in voor een kopje koffie.

 
 

Ons talent

 
sammy_5.gif
 
 

Sammy is een geweldige gozer, als persoon en als creatieveling. Ook hem hebben we ontmoet op het Grafisch Lyceum waar we goede vrienden zijn geworden. Toen we afgestudeerden zijn we ieder onze eigen weg gegaan, maar een paar jaar later kwamen we Sammy weer tegen en klikte het weer net als vroeger. We besloten dat we heel goed samen kunnen werken naar een betere toekomst.

3D is zijn ding, en hij is er goed in; hij heeft toewijding aan zā€™n vak en gaat altijd de extra lengte om goed werk nog beter te maken.Hij maakt ook altijd iedereen aan het lachen, heel belangrijk.